Services


Hotel beveiliging


Prioriteit voor een hotel is de gastvrijheid en het bieden van de beste service naar de hotelgast. Hierbij wilt u ook rekening houden met de veiligheid van zowel in als rondom het hotel voor een gastvrije en veilige hotelbeleving.Onze beveiligers zijn gespecialiseerd in hotelbeveiliging en beheersen daarnaast ook de kwaliteiten om als gastheer en gastvrouw

Luchthaven beveiliging


Luchthavens krijgen dagelijks te maken met vele duizenden bezoekers en een grote hoeveelheid aan luchtvracht. Luchthavens zijn eveneens een groot doelwit met betrekking tot terrorisme en criminaliteit. De veiligheid van de vele passagiers, bezoekers en personeel in en rondom de luchthavens en vliegtuigen is een hoge prioriteit evenals de integrale veiligheid in de logistiek.

Horeca beveiliging


De horecabeveiligers van Security Group NL zorgen ervoor dat uw gasten een warme welkom krijgen en een unieke gastvrijheidsbeleving ervaren. Gezellig genieten, ontspanning maar ook een fijne sfeer zijn de primaire woorden voor een geslaagd avondje. Als ondernemer wilt u niets liever dan dat uw gasten naar huis gaan met een onvergetelijke belevenis zodat uw gasten weer graag terugkomen.

Evenementen beveiliging


Bij het organiseren van een evenement, hetzij een festival, sportwedstrijd, bedrijfsfeest, een tentoonstelling of een congres, staat de veiligheid van uw bezoekers en medewerkers op de eerste plaats. Ieder soort evenement trekt een ander soort publiek en volume qua bezoekers aan waar onze ervaren beveiligingsmedewerkers adequaat op kunnen inspelen.

Brandwachten


Mocht de brandveiligheid in uw ziekenhuis, hotel, sporthal/vereniging, concertzaal, kantoorgebouw of elk ander soort pand niet in orde zijn door het uitvallen van de ontruiming- brandmeldinstallatie of werkzaamheden waardoor de installatie tijdelijk uit staat, staan onze brandwachten paraat om toezicht te houden en de juiste actie kunnen ondernemen wanneer er zich brandgevaarlijke situaties voordoen.

Consultancy


De afdeling consultancy van Security Group NL zorgt ervoor datuw bedrijf op maat wordt beveiligd of kan worden voorzien van professioneel advies van onze beveiligingsadviseur. Dankzij jarenlange ervaring in continue ontwikkeling binnen de beveiliging bezitten onze beveiligingsadviseurs van Security Group NL over uitgebreide kennis en ervaring om risico’s van vele situaties in kaart te kunnen brengen. Hierdoor kan er handig ingespeeld worden bij het maken van een passend veiligheidsplan.

AD HOC Beveiliging


Calamiteiten en/of onverwachte situaties kunnen zich altijd voordoen waarvoor u snel beveiliging nodig heeft. Denk hierbij onder andere aan: demonstraties, evenementen, uitval van uw beveiligingspersoneel, stroomuitval, inbraak & brand

Object beveiliging


Objectbeveiliging is de meest voorkomende vorm van beveiliging. Beveiliging van uw object is grotendeels preventief en zorgt ervoor dat de incidenten binnen uw organisatie verkleinen en zodoende de veiligheid zal vergroten. Hierdoor zullen uw klanten en medewerkers zich veilig voelen binnen uw organisatie.

Retail beveiliging


Winkelbeveiliging is een specialisme op zich in de beveiligingsbranche. Winkeldiefstal door klanten en personeel is een ongewenste kostenpost voor een winkel. Het inzetten van een beveiliger zorgt niet alleen voor het terugdringen van derving, maar ook voor een veiligere werkomgeving voor het verkopend personeel.