Consultancy

De afdeling consultancy van Security Group NL zorgt ervoor datuw bedrijf op maat wordt beveiligd of kan worden voorzien van professioneel advies van onze beveiligingsadviseur. Dankzij jarenlange ervaring in continue ontwikkeling binnen de beveiliging bezitten onze beveiligingsadviseurs van Security Group NL over uitgebreide kennis en ervaring om risico’s van vele situaties in kaart te kunnen brengen. Hierdoor kan er handig ingespeeld worden bij het maken van een passend veiligheidsplan.

Tijdens een consultancy kunnen wij u onder andere helpen met een uitgebreide risicoanalyse voor uw situatie waarbij ook naar uw huidige organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen wordt gekeken, het opstellen van een compleet beveiligingsplan en kijken wij naar oplossingen die doeltreffend en economisch verantwoord zijn voor uw situatie.

Security Group NL neemt al uw vragen omtrent beveiliging uit handen door voor u naar adequate en juiste oplossingen te zoeken die volledig voldoen aan uw evenement, hotel, object of horecaonderneming.

< Overzicht